U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Wikipedia-enquête 2023

Hoe gebruikt u Wikipedia?

Na meer dan twintig jaar bestaan van de encyclopedie wil ons team van onderzoekers van het openbare onderzoekslaboratorium Marsouin (marsouin.org) uw gebruik van Wikipedia beter begrijpen. Wikipedia.

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze vragenlijst in te vullen!

Het duurt tussen de 10 en 20 minuten om te voltooien, afhankelijk van uw gebruik en of u al dan niet een bijdrager bent.

Alles antwoorden zijn belangrijk, of u ze nu vaak gebruikt of niet. Sommige vragen, die niet direct verband lijken te houden met uw gebruik, worden gesteld om wetenschappelijke hypothesen te testen over de manier waarop u leest of bijdraagt aan het project. Geen enkele vraag is verplicht.

De gegevens worden verzameld en geanalyseerd door het openbare laboratorium Marsouin, en de antwoorden worden uitsluitend statistisch en anoniem verwerkt. < /p>

Voor deze enquête zullen we gegevens verzamelen waarmee u kunt worden geïdentificeerd: het IP-adres van de machine die is gebruikt om deze vragenlijst te beantwoorden, de browser en het besturingssysteem dat u gebruikt en, als u ons uw Wikipedia-ID of een e-mailadres verstrekt.

Door op de knop "Volgende" te klikken, geeft u aan dat u dit hebt begrepen en dat u aanvaardt dat deze gegevens zullen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd via deze vragenlijst, enalleen in dit kader.

Voor elk verzoek om aanvullende informatie of vragen, u kunt ons bereiken op dit adres: enquetes (-at-) marsouin (point) org

Je kunt de quiz stap voor stap doen en op elk moment stoppen met antwoorden. Als je echter langer dan 10 minuten geen antwoord geeft, gaat je sessie verloren. Om dit te voorkomen, moet je niet vergeten om je sessie "op te slaan" (knop "Hervat later" rechts bovenaan elke pagina).